LÅN PENGE ONLINE

  • 3.000 – 75.000 kr.
  • Få svar indenfor 30 sekunder
  • Lån til lige hvad du vil
  • Nemt, sikkert og anonymt
  • Udbetaling næste hverdag

 

Vælg lånebeløb og løbetid


Lånebeløb:  

Løbetid:  

 

Betal kun: kr./mnd

🔒 Sikker forbindelse

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL
Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Månedlig ydelse: 1.037 – 1.337 kr. Debitorrente: 14,85 – 29,85% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 20,7 – 36,8%. Samlede kreditomk.: 22.197 – 40.216 kr. Samlet tilbagebetaling: 62.197 – 80.216 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.
Årlig variabel debitorrente 22,35%. Samlet kreditbeløb 30.500 kr, ÅOP 24,3%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er 55.137  kr. Samlede kreditomkostninger 24.637 kr. Beregningen er vejledende og forudsætter, at lånet udbetales til en konto i et pengeinstitut og at tilbagebetaling foregår via BS. Den faktiske rentesats oplyses først, når ansøgningen er godkendt.

SIKKERT OG BEKENDT

Vi benytter de løsninger du kender og stoler på

UNDERSKRIV MED NEMID

TILFREDSE KUNDER

.

NEMME BETALINGER

.

VÆLG UNOFINANS OG FÅ FORDELE

Hurtig udbetaling til din konto

Du bestemmer helt selv hvad pengene skal bruges til

Lav rente

Hos os får du en lav og attraktiv rente

100% Gennemsigtighed

Ingen overraskelser. Fast månedlig ydelse, så du altid kender dine udgifter

Betal ud når det passer dig

Betal tilbage når du vil.

LÅN PENGE ONLINE

Fra 3.000 – 75.000 kr. 

Hos Unofinans.dk kan du låne helt op til 75.000 kr. og få pengene udbetalt indenfor få timer. Et lån hos Unofinans er din mulighed for at finansiere dine drømme. Lån penge til et nyt køkken, til drømmebilen eller til det helt store bryllup. Du låner online hurtigt og nemt, og uden at stille sikkerhed.

Lån til det du drømmer om

På Unofinans.dk kan du låne penge på en nem og sikker måde. Hvad du vil bruge pengene til er helt op til dig. De fleste har ind imellem behov for at låne penge, hvad enten det er til bolig, bil, båd, forbrug, rejser, møbler, samling af andre lån eller noget helt andet. Der findes i dag en række forskellige muligheder for at låne penge fra banker og finansieringsselskaber. Så hvis du står over for at skulle låne penge, er du kommet til det rette sted. Vi guider dig nemlig her til, hvordan du finder det bedste lån.

Vi hjælper dig med at låne penge. Du kan låne op ti 75.000 kroner uden at stille sikkerhed, og du får tilmed tilbudt en god rente, uanset om du vil låne til en ombygning, skal købe en ny bil eller vil booke din drømmerejse.

Sådan låner du penge

Hos os kan du ansøge om et lån online eller få hjælp ved at ringe til vores kundeservice. Det er gratis at ansøge, og du forpligter dig ikke til noget. Når vi har behandlet og godkendt din ansøgning, skal du underskrive aftalen med NemID. Pengene sættes ind på din NemKonto indenfor 1-3 bankdage.

Hvad kræver det for at låne penge?

Det er vigtigt for os, at du som låntager kan tilbagebetale dit lån. Derfor skal du som kunde være fyldt 18 år og enten være i arbejde eller være pensioneret. Din ansøgning vil derfor desværre ikke blive godkendt, hvis du er langtidssygemeldt, registreret i RKI eller debitor registret.

Vi vurderer herefter din økonomi. Dette gør vi ved hjælp af eSKAT, som du giver samtykke til med NemID. Dermed behøver du ikke sende os din seneste lønseddel og årsopgørelse.