LÅN PENGE:
Eks. 2.000 kr.

  • Lån mellem 3.000 – 75.000 kr.
  • Få svar indenfor 30 sekunder
  • Lån til lige hvad du vil
  • Nemt, sikkert og anonymt
  • Udbetaling næste hverdag

 

Vælg lånebeløb og løbetid


Lånebeløb:  

Løbetid:  

 

Betal kun: kr./mnd

🔒 Sikker forbindelse

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL
Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Månedlig ydelse: 1.037 – 1.337 kr. Debitorrente: 14,85 – 29,85% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 20,7 – 36,8%. Samlede kreditomk.: 22.197 – 40.216 kr. Samlet tilbagebetaling: 62.197 – 80.216 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.
Årlig variabel debitorrente 22,35%. Samlet kreditbeløb 30.500 kr, ÅOP 24,3%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er 55.137  kr. Samlede kreditomkostninger 24.637 kr. Beregningen er vejledende og forudsætter, at lånet udbetales til en konto i et pengeinstitut og at tilbagebetaling foregår via BS. Den faktiske rentesats oplyses først, når ansøgningen er godkendt.

SIKKERT OG BEKENDT

Vi benytter de løsninger du kender og stoler på

UNDERSKRIV MED NEMID

TILFREDSE KUNDER

.

NEMME BETALINGER

.

VÆLG UNOFINANS OG FÅ FORDELE

Hurtig udbetaling til din konto

Du bestemmer helt selv hvad pengene skal bruges til

Lav rente

Hos os får du en lav og attraktiv rente

100% Gennemsigtighed

Ingen overraskelser. Fast månedlig ydelse, så du altid kender dine udgifter

Betal ud når det passer dig

Betal tilbage når du vil.

Lån 2000 kroner online

Står du akut og har brug for 2000 kroner her og nu? Der kan være rigtig mange årsager til, at man pludselig kan få brug for et sådant beløb. Det kan eksempelvis være, at opvaskemaskinen er gået i stykker derhjemme, eller at bilen skal repareres. Det kan også være, at du blot har brug for at forkæle dig selv med en mindre rejse. I disse tilfælde vil du kunne komme rigtig langt med et lån på 2000 kroner. Vi har gjort det enkelt at ansøge om dette lånebeløb. Du behøver ikke at skulle stå til ansvar for, hvad du har tænkt dig at bruge pengene på – og netop derfor er det en utrolig nem og hurtig måde at låne penge på.

Kviklån på 2.000 kr.

Du kender helt sikker begrebet kviklån. Et kviklån er en type lån, hvor der ikke er nogle strenge krav eller regler for hvad dine penge skal gå til. Der er ikke en bank, som sidder og vurderer om det nu faktisk er nødvendigt, for dig, at låne 2.000 kr. I Stedet er internettet din ven og formidler dig til en långiver – som naturligvis skal foretage et kredittjek på dig. Et kviklån er altså en type lån, hvor du hurtigt kan opnå penge til privatforbrug. Denne type lån har altså mulighed for at gøre din hverdag en anelse sødere i en trang periode eller hjælpe dig i økonomiske nødsituationer.

Lån 2.000 kr. billigt og med lav rente

Unofinans er en af Danmarks foretrukne låneudbydere blandt danskerne. Vi tilbyder et billigt lån med attraktiv rente. Ansøg gratis og få direkte svar. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet. Vi kreditgodkender

Lån 2.000 i dag – hurtigt og nemt

Hos Unofinans tilbyder vi en enkel låneproces og et øjeblikkeligt og hurtigt svar. Du vil også have pengene til at stå på din konto efter få timer. Vi ved godt, at der kan være mange årsager til, hvorfor man pludselig får brug for 2.000 kr. Det kan være at man får nyt arbejde, som kræver at man har en bil til rådighed. For 2.000 kr. kan du sagtens investere i en brugt bil. Ligegyldigt hvad dine årsager er, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os kan du nemt, fleksibelt og hurtigt sammenligne de forskellige lånetyper og långivere. Du kan se dig omkring på vores side, og finde de låneudbydere, som formår at leve op til dine krav. Resten er nemt. Du skal blot sende dem en ansøgning, og vente på svar.